Beauty & Spa

THE BEST IN TIRANA
Call : +355 68 205 0191

MON – SAT                       

08:00AM – 09:00PM


BOOK APPOINTMENT

Services

L&E

Massage

Masazhi me gurë të nxehtë është një terapi krejtësisht natyrale, në të cilën gurët e ngrohtë janë të pozicionuar në pjesë të ndryshme të trupit për të maksimizuar përfitimet nga masazhi. Para se të përdoren në masazh këta gurë ngrohen në ujë të ngrohtë sanitar. Masazhi me gurë të nxehtë është tepër efektiv si nga niveli fizik ashtu edhe nga ai psikologjik.
Përfitimet: relaksim i  muskujve, lehtësim nga dhembjet, qarkullim gjaku i përmirësuar.

40 minuta / 3000 Lekë 

Depilation

Depilimi total realizohet pjeserisht me strisha mjalti ndersa zona te vecanta si bikini dhe sqetullat me dyll jeshil 2600 leke

Face Treatment

Trajtime sipas nevojes se fytyres. si trajtim i pergjithshem, trajtim i pikave te zeza, peeling kimik (acide), avull, dermoabrazion, oksigjenoterapi, maska sipas llojit te fytyres,  kremi sipas llojit te fyryres i shoqeruar me masazh. 3000-5000 leke

Nails

Zgjatim thonjsh me xhel, tipsa ose me leter, si dhe pedikyr + trajtim kembesh 1000-1500 leke

About

Lolita Estetike ka filluar sherbimet qe ne vitin 2012 dhe qe nga ajo dite ne kemi marre 5 yje  per te gjitha sherbimet dhe produktet qe ne ofrojme. Jemi krenar qe gjithmone vendosim klientin te parin.

Leonora Geci

FOUNDER

a

Subscribe

Now